Keramická nádoba na kvašení tzv. zelák má objem 1,5 l. Po naplnění potravinou ke kvašení, zatížíte závažím, které je uzpůsobeno tak, aby se dobře vkládalo i vyjímalo. Současně, díky svému tvaru, neumožní dřevěné tyčce přímý kontakt s tekutinou. Nádobu přiklopíte víčkem a vložíte dřevěnou tyčku, kterou přitáhnete pomocí koženého provázku. Kvašená potravina je ponořená do tekutiny v místě s pokojovou teplotou. 

Keramická nodoba na přípravu KIMCHI má objem 1,5 l. Slouží k přípravě kvašených zeleninových pokrmů, které mají blahodárný vliv na naše zdraví.

Tato kvašená zelenina se řadí mezi nejzdravější jídla na světě.

Recept na pravé kimchi najdete na titulní straně na blogu.

Kategorie

Cena

Spinner
Cookies Cookies

Potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.